" /> saujanautama3.com » Blog Archive » Persediaan Persembahan Kanak-Kanak Sempena Jamuan Perdana SU3 2008
Email sebarang aduan atau laporan ke saujanautama3@gmail.com

Home » Aktiviti » Currently Reading:

Persediaan Persembahan Kanak-Kanak Sempena Jamuan Perdana SU3 2008

October 22, 2008 Aktiviti 144 Comments

Askum,okay..saya nak buat pengumuman…

Hari Khamis ni (23 Oct) jam 8.00 malam, akan ada satu perjumpaan untuk mengumpulkan peserta kanak2 yang akan mengadakan persembahan pada jamuan perdana …

Perjumpaan dibuat di rumah puan norol no 31, Jalan Selasih 3 (or call Razif/Norol at 017-6165933),dan saya harap kaum ibu dan bapa yang berminat untuk anak2 mereka memasuki acara ini adalah amat dialukan…

Di sana nanti akan dibincangkan selanjutnya bentuk2 persembahan yang sesuai utk mereka..

–> Cut & paste from Sha’s (RITAS4 comment)

 


Admin: Kita harap ramai le yang dapat turut serta, mak bapak kena mainkan peranan yang penting untuk bawa anak-anak ke rumah norol nanti…Jangan segan-segan,,datang je…u’re welkam

Currently there are "144 comments" on this Article:

  1. azharmaz66s4 says:

    sha… umie dgn hairol pun pandai jgk… :) sorry ye umie

  2. umieadamS430 says:

    hiks..pandai apanya tu???\

    mujur saya ni dlu pelari pecut..
    bab kejar anak tu, takder hal punya hahaha
    tp penat gaks..dah tak berstamina…

    kalau ada geng, saya tingin nak buat team bola jaring..
    ada yg berminat ke?

  3. sz40T3 says:

    sha, en yeop kejar anak2 ke kejar kak mazny? :p

  4. azharmaz66s4 says:

    umie…akak bola jaring tak minat lah…
    klu badminton dgn ping pong okay gak….

  5. Yeop says:

    Salam…aku nak gi meeting nih…saje nak kejut kan korang nih…nampak dah makin teruk ngigau nyer…bangun…bangun…ehehehehehe…

    kita ade masa dari kul 8:30 sampai kul 11:30…3 jam jer…so agak2 la nak buat apa2 pun…Ucapan president aje dah setengah jam…ucapan tok imam?…bacaaan doa?…wuih…so baik la concentrate kat bebudak nyer persembahan jer…taska buat 2 persembahan…tu dah setengah jam…anak2 kita satu…tu doploh menet…emmm…tak yah la mak bapak nak join…kita enjoy the food sambil nengok telatah anak2 udoh ler…errr…tapi kalau hairol nak bergelek aku tobat muntah…ahahahahahaha

  6. umieadamS430 says:

    Yeaop..
    TQ 4 da’ opinion…

    selalunya kita2 ni interested nak tgk gelagat anak2 aje..
    nampak cuteeee sgt
    pastu bolehlah nak snap gambo ke menvideokan ke
    sbg kenangan2 dia kelak..

  7. Sally says:

    bola jaring??? best tu lama x main..jom umie.. Badminton ya Kak Maz.. nk kena beli racket pulak la ni.. racket dh hilang la dulu..tu pun sy suka main gak…boleh la..skill x ada la.

  8. azharmaz66s4 says:

    tulah…. klu buat pertandingan pun ada ke budget utk hadiah

  9. ritas4 says:

    tuela..yeop terjah baru nak membeso mata ni..so….nya persembahan mak bapak adalah MAKAN!!! hehehee…..

  10. umieadamS430 says:

    kak sally & Kak maz,
    sebelum bulan puasa,
    setiap hari isnin,
    saya dok temankan hairol main badminton kat subang..
    ada indoor court best la
    takder la bola tu melayang2
    hehehe

    saya pun takdak skill..main libas aje racket tu

  11. azharmaz66s4 says:

    akak pun tak adalah terror sgt. tapi dulu wakil sekolah… dululah..bukan sekarang

  12. umieadamS430 says:

    Wow..hebat tu kak maz
    kalau dah wakil sekolah..kira hebat le tu

    cam saya ni pula takat saya dpt pukul bulu tangkis tu,
    dah kira bagus dah tu hahaha..

  13. Sally says:

    indoor court ..subang kat mana umie?? kena sewa ker

  14. umieadamS430 says:

    RGSC..
    kalau tak silap Racquet & Golf subang Court..
    kene sewa..sebulan RM180++

    hairol main ngan geng2 dia..
    ni bila pulak dia nak mula balik ntah le..
    pas bulan syawal kot

  15. Sally says:

    orr 180 tu share2 la ya umie??..dpt main indoor best la.. x ada ler bulu tangkis melayang jauh yer tak

  16. umieadamS430 says:

    haáh kak..
    tuk sebulan tu..kira orait la kot

    cam kami kene standby raket kecik tuk ajik
    bila saya main, dia pun sibuk jugak nak

  17. Sally says:

    sebut pasal sukan-sukan ni teringin nak main.. stamina pun tak ada ni ..lama btul x bersukan..even joging pun tak..nk kena active kan diri ni..

  18. ritas4 says:

    owh malasnya nak bersukan…penat arrr..main ping pong ok kot..tu dah ada tempatnya di depan rumah abg saidi….

  19. Sally says:

    ping pong x pandai la..kalo main asyik bola jatuh jer.hehhe

  20. anayusriS428 says:

    sha..

    bila nak main ping pong lg..

    nnti calling2 la yek..

  21. Sally says:

    wah ana pun main ping pong gak ker?

  22. anayusriS428 says:

    sha..

    sori la mlm td x dpt join
    yus kata akmal kecik lg..

    pastu plak aku kena kemaskan pakaian laki aku..outstation 3 ari…
    dia kena g tganu..esok pagi flight kul 7..aku kena g antar kt KLia

    sori yek

  23. anayusriS428 says:

    tak pandaipun sally…saja-saja hilangkan tension…

  24. sz40T3 says:

    ana, kitorg pon nak turun kuala tganu sabtu nih..nnt kalo kitorg nmpk en yusri tuh kitorg soh balikkk :p

  25. Sally says:

    anna cm tu awk boleh suruh suzy intip yusri tu..hhehh:p

  26. sz40T3 says:

    tu la k sally, sy akan menjalankan tugas intipan start sabtu (entah2 dah balik en yusri nya.. ) … sy akan mula membuat pengecaman muka dr hari ini..takut tersalah orang… :p

  27. ritas4 says:

    ye ke..anna..sorry lambat reply, bru lepas tidokan anak2 aku…takpelah..anak aku si danish pun tak dapat join gak coz demam!

  28. ritas4 says:

    next week ada lagi k..pada sapa2 yang tak sempat..mcm biasa, pukul 8.30malam, tempat yang sama..senarai nama budak2 ada pada saya..nti saya update nama2 diorang…pasal lagu tu nti saya burnkan dalam bentuk cd..

  29. Yeop says:

    Dasat korang…dekat kul baper dah baru mazny balik ngan anak2 aku…btul punya practice korang nih…ahahahaha…anyway…nampak support daripada kaum ibu sugguh class…tahniah…

  30. umieadamS430 says:

    anak saya langsung takmo amik bahagian..
    org dok practise dia pulak berkepit aje ngan saya..
    sama jugak ngan adam, anak amirul hahahah

    ajik tu nmpk aje lasak, tp hampeh..
    pemalu & takut

  31. sz40T3 says:

    camne ye kita nak bg anak2 kita seronok nak menjoinkan diri dlm aktiviti kanak2 ni? dl masa sarah dok nurseri mau la dia join kawan2 tp bl parent dtg jer automatik berkepit jer..

  32. admin says:

    Bkn ibu je yeop. Aku yg bapak ni pun semangat bawak anak even lambat sgt blk keje semalam….tp bak kata umie,,hampeh jugak….kejab2 nak join, pastu xnak, nak join, pastu xnak lagi….last2 balik. Ni le problem adam anak aku tu,,kat rumah sorang2, x bercampur dgn org.

  33. ritas4 says:

    takpelah..admin,umie..maybe anak2 awk masih lagi kecil dan pemalu..tapi anak2 si yeop..jgn cite..menari sakan tak pandang dah kawan2 perempuan yang menari sama dgn dia..semua dia belasah!hehe..anyway,saya nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada puan nurul naim kerana sponsor taska beliau untuk latihan anak2 kami..thx!!!!!!!

  34. ritas4 says:

    pada umie tu..semalam sorryla bz sampai tak baca sms awk hehe..tapi kerjasama anda dalam mengambil gambar semalam juga tidak dilupakan…nti siap buh dialog ye!

  35. Sally says:

    Ingat nk join gak jadi penonton semalam.. tapi letih dan nk basuh kain baju, tak jadi nk join la so..tg jam pun dh kul 9.30.. cm best jer smlm korang practice.. oppss anak2 yg practice kan.

  36. Sally says:

    orr.. umie ada gambr yer..nnt upload la ya.. dpt tgk gmbr pun jadi la.

  37. ritas4 says:

    we all pun turut practise sekali sally…tak dapek nak nolong ni, sha pun siap menari sekali dgn bebudak tu..masak!yg kak maz and mazny, 1, 2, 3, !! terpekik terlolong kami coz bebudak dah tak dapat dicontrol semalam,yerla..bebudak kalau dah jumpa geng2 kalah kita dibuatnya

  38. Yeop says:

    TU la pasal…aku ngan project manager ada lapi jenguk sat…kira melawat tapak la…gamat tak ingat…ehehehehe…tapi sure budak2 tuh seronok tuh…Si Munaa siap ingat ada pertandingan lagi…ehehehehe…Mazny balik semalam cakap Mu’az sorang jer budak lelaki yg menari…ado la…mana gang dia yg lain?….anak Man timbalan ok kot…thehehehehe…

  39. hairol says:

    tengok lah sapa bapaknya….. he,he,he

  40. Sally says:

    wah meriah dan happening btul dgr citer korang ni.. mlm nnt ada lagi ker

  41. masytah says:

    sha,

    anak masytah boleh join lagi tak?anak sy 4 thn…. baru dapat info nie dari kak maz last sunday…

    almaklum lah dah lama tak online coz bercuti exam… actually today pun still cuti…

    bila lagi practice nya…?

  42. Multi level marketing…

    If there was ever a time to take a leap into the entrepreneurial dream, and truly make it happen, that time is now. The Internet and the television are about to join hands in what is going to be a communications revolution that is going to make million…

  43. Online Network Marketing…

    If your sales are made online, there are even more possibilities for passive income. Unlike selling through a sales party or using a catalog to make sales, a website is open all the time and can take sales around the clock every day of the year. Once y…

  44. Sublingual Cialis…

    Sublingual Cialis…

Comment on this Article:

You must be logged in to post a comment.

Archives

Photo Gallery