" /> saujanautama3.com » Blog Archive » Perkhidmatan Sewa Kanopi
Email sebarang aduan atau laporan ke saujanautama3@gmail.com

Home » Iklan » Currently Reading:

Perkhidmatan Sewa Kanopi

October 10, 2008 Iklan 47 Comments

Sekiranya berminat, sila hubungi Suhaimi di no telefon 013-2347643.

Pakej A (RM200)
Canopy jenis piramid (size 20×20) – 1
Meja empat segi & alas meja – 10
Kerusi – 40
Kipas – 1
Lampu – 2

Pakej B (RM300)
Canopy jenis gazebo (size 20×20) – 1
Meja empat segi & alas meja – 10
Kerusi – 40
Kipas – 1
Lampu – 2

Tambahan
Scallop – RM80/set canopy

Diskaun 10% untuk warga SU3.

Updated:

Atas jasa baik SZ and Suhaimi, set canopy untuk warga SU3 cuma RM150 sahaja

Currently there are "47 comments" on this Article:

  1. hairol says:

    ni suhaimi mana yek??

  2. masytah says:

    Suhaimi,

    nak tanya sikit…… 1 canopy berapa chargenya..?

  3. Sally says:

    En. Suhaimi.. x kan 10% jer..kena ler bg 20-25% discount..warga SU3 ni ramai..leh untung byk tu

  4. admin says:

    iklan ni suzi yg hantar….suhaimi tu hubby dia kot

  5. zuhaini says:

    berapa RM satu kanopi..? kalau termasuk katering kan bagus! :)

  6. sz40T3 says:

    opss mintak mahap lambat respon…
    iye suhaimi tu suami kesayangan ku..
    sy da email kat tn admin td rega2 nya…
    harga blh dirunding :)

  7. Sally says:

    hah apa lagi Mr. Admin..cepat la update..nk gak tau rega-reganya

  8. hairol says:

    oohhhh… bagus2

  9. azharmaz66s4 says:

    sally…
    awak nak booking ke? bila awak nak buat open hse?

  10. sz40T3 says:

    salam..mintak mahap tn admin & kengkawan lain, sy igtkan dah reply email quotation tuh..rupanya dok tersangkut d drafts…

    Pakej A (RM200)
    Canopy jenis piramid (size 20×20) – 1
    Meja empat segi & alas meja – 10
    Kerusi – 40
    Kipas – 1
    Lampu – 2

    Pakej B (RM300)
    Canopy jenis gazebo (size 20×20) – 1
    Meja empat segi & alas meja – 10
    Kerusi – 40
    Kipas – 1
    Lampu – 2

    Tambahan
    Scallop – RM80/set canopy

    * 10% diskaun utk warga SU3
    *rega blh dirunding

  11. umieadamS430 says:

    harga agak berpatutan tu..

  12. admin says:

    Suzy, boleh x tanya your husband if boley sponsor kanopi utk hari terbuka raya su3, 1 nov nanti…sambil2 beramal utk warga su3, dapat le jugak iklankan perkhidmatan dgn free…

  13. sz40T3 says:

    insyaallah nnt sy tanyakan kat hasben, kalo available blh jer no prob nak sponsor (tlg jawabkan :p)..tentatif date bila ye?

  14. sofi39s4 says:

    suzy..
    kitorg tolong pasang pun xpe..

  15. sz40T3 says:

    hehehe..blh ..barulah nama gotong royong cam kat kampung tu kan.. :) )

  16. admin says:

    Date 1 nov, belah malam….saya byk kali gak call weekend hari tu,,tapi tak dpt dihubungi..kalau boleh confirm cepat2 ye..

  17. sz40T3 says:

    ooo number phone tn admin ye ..ada banyak byk misscall..mintak mahap bateri kong, tgh kelam kabut memindah barang, phone charger x jumpa.. :( ( (tp skrg dah jumpa!)

  18. sz40T3 says:

    tn admin, sy dah tanya hasben kata boleh tp lupa plak nak tanya berapa kanopi yg diperlukan utk hari terbuka raya ni…kalo nak sembang2 ngan dia terus call pon blh…

  19. admin says:

    TQ suzi,,,

    nanti kami call dia,,,sembang2 dgn dia dulu..

  20. sz40T3 says:

    hehehe..
    boleh2..no problemo… :)

  21. azharmaz66s4 says:

    murah hati…..terima kasih pn suzie dan en suhaimi…. semoga Allah murahkan rezeki u all

  22. sz40T3 says:

    ameeennn..mekasih kak maz…

  23. Sally says:

    alamak sy dh booking tempat lain la..Maz 1st sya cadang nk booking utk wedding adik november ni.. tp dia sbb post ni lambat dia dh booking tmpt lain..yg ni murah la. Suzie, next time kalo nk canopy mmg sy cari awak aja la.

  24. epul33 says:

    the beuty of SU3, sifat ingin membantu antara satu dan yg lain telah berputik walaupun hanya baru berkenalan… semoga silaturahim berpanjangan……TQ

  25. epul33 says:

    pelanggan baru tuhhhh………….masukkkk !!!!

  26. admin says:

    Suzi,,,

    cakap kat en suhaimi thanx so much pasal kanopi tu…..kami dari pihak persatuan amat berterima kasih atas sumbangan tersebut.

    saya akan arrange meeting dgn en suhaimi dlm 1-2 hari ni,,,harap2 kita boleh berjumpa..

  27. rupawan says:

    wah..wah..bussines maju nampak..sz, kalu akak nak sewa bley bg diskaun lebey skit tak?….ekekekekek…umah dekat jer tuh!….
    bile nak mai umah?

  28. masytah says:

    “rege boleh dirunding” baguz tu..

    Insya’allah sy akan call sz kalau sy nak guna canopy..

  29. emma39s4 says:

    kak sz,
    nak book canopy utk guna 27hb ni..yg set RM200 tu..confirm kan ASAP eh..call me 013 2689990 or hubby 013 4052020 (sofi)

  30. marisa says:

    Aku dah booking untuk 25hb nih..open hse.Bulih la tengok service dia,
    ok ke tak sambil beraya rumah kami.

  31. sz40T3 says:

    kak SALLY, RUPAWAN & MASYTAH :insya allah boleh jer booking bila2 diperlukan…kot2 sampai ke majlis sambut menantu nnt ke :p

    EPUL33 : hehehe..hidup berjiran saling membantu

    EMMA39S4: sy dah check ngan boss, dia kata available… :)

    MARISA: tahniah en isa, pelanggan pertama SU3! :) ) (glemerla plak hasben sy tunjuk skill memasang kanopi nnt)

  32. sz40T3 says:

    salam,
    alhamdulillah dengan sambutan yang menggalakkan drpd warga SU3, kami berbesar hati mengumumkan harga sewa kanopi utk jiran2 kami ni rm150 shj.
    sekian, terima kasih

  33. masytah says:

    Lebih murah dari biasa………..

    Insya’allh kalau sy nak guna canopy…. sz lah org pertama saya cari

    thanks sz

  34. masytah says:

    Lebih murah dari biasa………..

    Insya’allah kalau sy nak guna canopy…. sz lah org pertama saya cari

    thanks sz

  35. nora says:

    Hi Suzy, intersting gak pasal canopy u advertise ni. Saya pun berminat juga insyallah kalu x de aral melintang bulan 6 tahun depan adik lelaki saya pun nk bersanding di SU3 ni. Diharap dpt diskaun banyak yek…

    Hehehehe…………….

  36. epul33 says:

    sz…masuk syer buleh ? berapa per lot….?????? hiiiiihihihih kalu ikut pasaran semasa tengah jatuh nih… buleh beli la kot…..

  37. sz40T3 says:

    heheh..
    k masytah & nora, bulihhh jerrr…anytime call jer..
    epul, alamak …tu kena tanya board of director dl tu.. :p

  38. nora says:

    Ok nnti nora call suzy. Apa2 keep in touch je. Nora hepi sangat dpt communicate dgn u all melalui saujana utama 3 website ni.Bagus keep it up u all. Ms free2 jelah boleh chat2. Itupun ms bos travel ler…

  39. nora says:

    Oh ye sebelum lupa package canopy RM 150.00 diskaun bg resident SU3 tu sekali meja + chair gak ke..

  40. sz40T3 says:

    a’a k nora, satu set skali meja+kerusi (dlm pakej tu)

  41. yana says:

    hi Suzy n Suhaimi, nk tya psl canopy yg rm200 tu, harga tu available lgi x utk kenduri bln mei 2009 nanti?

  42. sz40T3 says:

    salam, hi yana…utk warga SU3 hanya rm150 shj…insyaAllah available, apa2 hal nnt blh jer contact trus no 0132347643 utk booking tarikh ye.tq

  43. sz40T3 says:

    salam, hi yana…utk warga SU3 hanya rm150 shj…

  44. yana says:

    ok.. cool.. nti dh dpt approval dr JAIS, saya terus book. then nk tya lgi.. khemah utk masak ade x? kul ade, baper yer? tq.

  45. of the piano says:

    of the piano…

    Thanks heaps for this!… if anyone else has anything, it would be much appreciated. Great website HOT Articles Links Super Flygel Enjoy!…

  46. Utazás nyaralás…

    We offer the best travel deals for Hungary and Budapest….

  47. Voyage Vacances…

    We offer the best travel deals for Europe, France & Paris….

Comment on this Article:

You must be logged in to post a comment.

Archives

Photo Gallery