Email sebarang aduan atau laporan ke saujanautama3@gmail.com

Home » Artikel » Currently Reading:

Harga Runtuh Lampu Downlight Philips (Philips Bulb) Kat Central Mart

October 5, 2010 Artikel 2 Comments

phl-genie

Psst….Secara tak sengaja saya ke Central Mart hari tu nak cari bulb lampu downlight yg asyik terpadam je. Selalunya harga bulp 18 watt Philips tersebut untuk satu unit is RM19.90…now ada promotion kat Central Mart that harga dia dlm tempoh promotion ni cuma RM6.90 je seunit….So, saya apa lagi terus amik tiga :-) dan esoknya pulak saya beli lagi tiga utk spare.

Promoter tu kata promotion tu kejab je…one more thing, dia takde indicate or tunjuk sebarang tanda harga promosi. Jadi, sebelum beli baik tanya dulu.

Apa lagi, cepat2 borong bulb tu kat Central Mart. Adios….

Currently there are "2 comments" on this Article:

  1. azlan_aznam says:

    good info, sebelum ni saya beli bulb energy saving, yang bukan jenama philip, aper ek satu lagik kat CM tu… harga runtuh jugak, so belilah 3 jugak…

    definitely nak kena pergi beli lagik ni….

  2. hairol says:

    oohh TQ info ini..balik ni nak gi usya jap

Comment on this Article:

You must be logged in to post a comment.

Archives

Photo Gallery