Email sebarang aduan atau laporan ke saujanautama3@gmail.com

Home » Agama »Surau »Wanita » Currently Reading:

Jualan Kurma Sempena Bulan Ramadhan

August 6, 2009 Agama, Surau, Wanita 1 Comment

kurmaAssalamualaikum,

Bulan Ramadhan is just around the corner!! Sempena dengan itu, kami akan membuat jualan kurma bermula pada pertengahan bulan ini. Jenis kurma yang akan dijual ialah kurma madu dan kurma algeria (ader tangkai).

Kepada yang berhajat besar untuk membeli kurma dalam kuantiti yang banyak 1 dozen, 2 dozen, nak sedekah kat saudara-mara, jiran-jiran, sahabat di pejabat etc, kami sedia menawarkan harga istimewa!! (besar pahala bagi kurma kat orang yang berbuka.. huhu)

Harga masih tidak diputuskan lagi. Harga akan ditetapkan selepas mesyuarat bersama ahli Lajnah Kebajikan. Hasil keuntungan akan dimasukkan ke dalam tabung lajnah kebajikan surau Al-Muhajirin. Tujuannya sama seperti yang tertera di thread surat khabar lama…

Kurma boleh didapati di surau al-muhajirin nanti, dan penghantaran ke rumah juga akan dibuat. Boleh hantar e mail kepada saya azlan_aznam@yahoo.com dan menelefon saya 013-521 0109 untuk tempahan dan penghantaran terus ke rumah anda (kawasan su3 sahaja). Sebarang persoalan boleh hubungi saya, Aji Shukri, Ustaz Ayub dan Haji Rusmin.

Berita mutakhir akan diberitahu kelak selepas mesyuarat.

muallim

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. admin says:

    bagus betul surau….mcm2 initiatif…congrats!!

    lan, apa kata masukkan order online bila dah confirm harga and etc nanti

Comment on this Article:

You must be logged in to post a comment.

Archives

Photo Gallery