" /> saujanautama3.com » Blog Archive » Gambar-Gambar Aktiviti Berbasikal
Email sebarang aduan atau laporan ke saujanautama3@gmail.com

Home » Aktiviti » Currently Reading:

Gambar-Gambar Aktiviti Berbasikal

February 23, 2009 Aktiviti 20 Comments

Tahniah!! Tahniah!!!

Daripada satu cadangan (dari Abg Saidi), terus menjadi kenyataan.

Pada Ahad lepas 22 Feb, warga SU3 yang terdiri daripada 15 dewasa lelaki & wanita dan kira-kira 25 kanak-kanak dengan basikal masing-masing telah berjaya menamatkan kayuhan sejauh 11km di sekitar Saujana Utama.

Acara telah dirasmikan oleh En Azman Jamaludin selaku Pengerusi penaja PPSU3.

Tahniah kepada Abg Saidi yang initiate acara ini, kepada yang menjayakannya dan juga marshall2 lain yang menjaga keselamatan peserta.

Gambar-gambar boleh diview di http://gallery.saujanautama3.com

Currently there are "20 comments" on this Article:

  1. admin says:

    wahhh….meriah betul ye..

  2. Baginda says:

    Ye lah mr. admin tengok tengok tak de muka belum bangun tido ke

  3. ritas4 says:

    ok jugak aktiviti ni,saya respect dekat yg jadi marshall itu hari..yerla,bawak budak2 ni,diorg mcm pakat berlumba je,saya yg batch dgn abg saidi asyik kena hati2 je..coz budak2 asyik nak brek emergency and masuk line saya,last2 saya bagi je ruang kat diorg and saya duk tgh pun takpe..asalkan selamat…for all marshalls..a very tq coz tgok2kan budak2 and pantau jalan…yg paling mencabar?mestilah yg dekat sbcr coz banyak bukit yg perlu didaki..gear memang melekat lekatla time tu..best! this week join ya jgn tak join

  4. admin says:

    ya pak presiden….saya capek bangat pak…baru pulang dari bandung

  5. hairol says:

    tahniah kat korang2 sebab dapat menjalan aktiviti tu dengan jayanya,,,,,

  6. Baginda says:

    Wah ngko amirul pergi bandung tak ajak kekawan je lain kali helo helo lah bolih g samer yer pak.

  7. Mazny5S4 says:

    Sya,

    Ko dah join berbasikal ni, nampaknya tak join lagi la senamrobik eh?

  8. Sally says:

    berbasikal???jadi penonton jer la ,basikal tak ada..lagi pun fobia skit bab naik basikal turun2 bukit kat SBCR tu..

  9. masytah says:

    Kak Mazny,

    Hari sabtu nie usha2 line kat SU1…. harapkita dapat instructer bertauliah…

    Tapi ahad nie maybe tak dapat nak join coz this thursday sy kena buat “minor operation” kat SJMC… Doctor tak kasi sy terlalu aktif…
    Insya’allah kalau dah sembuh nanti saya join maybe takes 2 weeks to recover.

  10. abg saidi says:

    Wow…dah lama tak berkayoh basikal, sejauh 11 km naik turun bukit, memang bessst. Terasa ringan angota badan….

    Ahad ni kita up sikit….15 km beb.

    Moh….kayoh

  11. abg saidi says:

    Rohim, Azman Timbalan, Shamsul, Khaffiz, anak Dr. Yahya, Helmi, Mira, Sha, mr. Quicksilver, Aizol, Halim Che Pa, Zamzari, Anuar, Joe, Saidi ada lah di antara yang berbasikal.

    Anda bila lagi bersama kami….

    * Razif dah repair & upgrade basikal….

    welcome to new comers.

  12. abg saidi says:

    Kanak2 SU3 dah bertanya bila lagi nak berbasikal jelajah Saujana Utama.
    Apa kata minggu ini 05/04/2009 jam 7.30 pagi….

    TAPI…. saya perlukan “marshall” untuk jaga keselamatan mereka nanti.

    Harap Exco Sukan PPSU3 dapat bantu saya dalam hal ini.

  13. abg saidi says:

    Ahad 05.04.2009 jam 7.30 pagi…….BERBASIKAL JELAJAH SAUJANA UTAMA terbuka untuk peringkat umur tetap “ON”.

    Moh…Kayoh.

  14. abg saidi says:

    Ahad 05.04.2009 jam 7.30 pagi…….BERBASIKAL JELAJAH SAUJANA UTAMA terbuka untuk semua peringkat umur tetap “ON”.

    Moh…Kayoh.

  15. debt consolidation program ks…

    1529 debt consolidation program nd 2203. 2485 co consolidation debt program 3580. 1517 consolidation debt mo program 2185. 2485 co consolidation debt program 3580. …

  16. uroxatral says:

    uroxatral…

    uroxatral…

  17. where to buy flonase…

    free flonase. where to buy flonase. where to buy flonase. free flonase. where to buy flonase. …

  18. antibiotics.org…

    antibiotics.org. antibiotics.org. zithromax while breastfeeding. antibiotics.org. …

  19. zyloprim dosage…

    discount zyloprim. discount zyloprim. discount zyloprim. discount zyloprim. discount zyloprim. …

  20. xxx says:

    xxx…

    xxxvszdcjgjvillriumkrwgbyrwqcdcsnepkoqbaejwyisusrutwwntvgwoejrslmpoyhkfsvshetuevkuuhcaxvfajeancwsjhmjseyydlzj…

Comment on this Article:

You must be logged in to post a comment.

Archives

Photo Gallery